>

Todays




22:25


Just nu sitter jag och knaprar på branflingor istället för de på bilden haha. Jävligt mycket har hänt på sistone så jag har inte haft tid för nå bloggande, speciellt nu när en massa arbete på skolan kommer fram och dansen har börjat. Kanske skriver så fort jag får tid om vissa "missade" saker etc. Men för tillfället ville jag bara slänga in ett inlägg om hur läget var och vad jag gör just nu.
Hörs!

Några godingar på väg


Nu är några godingar beställda och på väg hem till mig. Brukar oftast inte köpa saker på nätet men är lättast så och så hittar man aldrig något i butikerna här hemma så..
Bara o vänta på dessa älsklingar nu! 
Hörs!

13:21


Bild från igår.
Idag valde jag att stanna hemma från skolan eftersom att jag mådde lite sisådär och hade inte fått någon sömn. Men de spelar inte så mycket roll, hade ganska mycket o göra idag vilket som. Så ska först på möte sen ner på skolan o sälja fika för klassresan och sist dansträning.
Hörs!

Hårfan



Tog tag i hårsitauationen och färgade hela mitt orange fläckiga hår till ett mycket bättre resultat. 
Nu är jag mycket nöjdare och behöver inte gråta inombords varje gång jag ser mitt hår i dagsljus. Amen to that. 
Godnatt från mig.

Mat

Åh, ibland avgudar jag min moders matlagnings skills. Fördelen med att ha en mor som kockerska. Nej men trots att jag är en stor skräpmats älskarinna så tror jag att innerst inne älskar jag den hemlagade nyttiga maten man faktiskt håller sig mätt med efter en timme.  Men det är trevligt att unna sig med en pizza eller två då och då. 

Grillad köttspett med klyftpotatis i sötsursås och stekt halloumi. Sen nån sallad med paprika och tomat och hembakat bröd.


RSS 2.0